Fotoshoot buiten

Een unieke ervaring

Een outdoor fotoshoot voor je hond is een unieke ervaring, zowel voor je hond als voor de baasjes! Je hond kan de prachtige, natuurrijke omgeving verkennen en zichzelf helemaal ontspannen. Een fotoshoot in de buitenlucht biedt de mogelijkheid om je hond in een bosrijke omgeving vast te leggen, wat resulteert in kleurrijke, authentieke en spontane foto’s. Tijdens een wandeling doorheen het bos of park stoppen we op een aantal plekken om voldoende variatie te brengen in het resultaat van de sessie. Er worden zowel geposeerde portretfoto’s genomen, als flitsende actie foto’s! Je mag een leuke mix van beiden verwachten. We zorgen voor voldoende variatie wat betreft poses en omgeving!

planning

Een fotoshoot buiten wordt altijd door de week in de avond ingepland, meestal zo’n 2 uur voor zonsondergang. Op die manier hebben we het mooiste licht om foto’s te nemen.

Bij ongunstige weersomstandigheden verzetten we de fotosessie naar een ander moment. Ik hou de weersvoorspellingen in het ook en contacteer je zelf indien nodig.

Meer algemene informatie over de voorbereiding en het verloop van een fotosessie vind je terug op de Fotoshoots pagina. Heb je nog vragen? Stuur me een bericht via het Contactformulier of sociale media.

locatie

Ik sta open voor alle suggesties met betrekking tot de locatie van de fotoshoot. Het is hierbij voornamelijk belangrijk dat er een bepaalde variatie in de omgeving zit, en dat het er niet al te druk is qua voorbijgangers. Uiteraard doe ik je graag enkele suggesties voor leuke locaties in de buurt van Turnhout. Hierbij zijn de verplaatsingskosten inbegrepen in de prijs van de fotosessie. Voor verplaatsingen zijn de eerste 20 kilometer te vertrekken vanuit Vosselaar gratis. Vanaf dan wordt er een tarief van 0,35 euro per kilometer gerekend.

Prijzen

Outdoor fotoshoot!

129 euro incl. BTW

Outdoor fotoshoot! Deluxe

189 euro incl. BTW