Contact

Bedankt om mijn website te bezoeken en mij te overwegen om jouw hond te fotograferen! Als je vragen hebt, wilt informeren naar het boeken van een sessie, of gewoon even hoi wil zeggen, dan hoor ik graag van je.

Om in contact te komen kan je mij een e-mail sturen via het formulier op deze pagina, of je kan mij rechtstreeks bereiken op het e-mailadres hieronder. Ik doe mijn best om binnen 24 uur op alle vragen te reageren. Heb je een bericht per e-mail gestuurd en na 24 uur nog geen reactie van mij ontvangen? Kijk dan zeker even in je “Ongewenste berichten” folder.

Heb je interesse in het boeken van een sessie maar heb je tocht liever nog eerst even contact? Stuur me een bericht via e-mail en vermeld zeker de volgende informatie:

  • Type sessie (studio, outdoor, etc.)
  • Gewenste locatie
  • Gewenste datum en tijd
  • Eventuele aanvullende details of verzoeken

Uiteraard kan je me ook altijd opbellen, of contact zoeken via WhatsApp, Instagram of Facebook messenger om te jouw fotoshoot te bespreken.

Ik sta altijd open voor specifieke projecten en ideeën, dus aarzel niet om contact op te nemen, zelfs als je niet precies ziet wat je zoekt op mijn website.

Groetjes,
Peter