Fotoshoots

Een fotoshoot voor je hond levert je achteraf niet alleen leuke foto’s op, maar is ook een super toffe ervaring! Ik hou de sfeer altijd zo los mogelijk. Dat kan ook moeilijk anders wanneer ik knotsgekke geluiden maak om de aandacht van je hond te trekken. Interesse in een fotoshoot? Zowel in de studio als buiten in de natuur zijn er verschillende mogelijkheden!

Online galerij

Bij alle fotoshoots kan je de foto’s die je afgewerkt wil ontvangen zelf uitkiezen aan de hand van een online galerij. Maximum 4 dagen na afloop van de sessie ontvang je een link naar een persoonlijke webpagina waar je alle geslaagde foto’s kan bekijken en selecteren. Deze foto’s zijn onafgewerkt en in lage resolutie met een logo over. Deze dienen enkel om de foto’s die jij afgewerkt wil ontvangen te kiezen. Van zodra je jouw keuze doorgegeven hebt, ontvang je het digitale eindresultaat binnen maximum 1 week.

Sessie boeken

Je klikt op de knop “Boek nu!” van het type fotoshoot dat je wil reserveren en volgt de stappen van het reservatie formulier. Je kan direct een afspraak in mijn agenda inplannen. Uiteraard kan je mij voor meer informatie contacteren via e-mail, Facebook, Instagram of je belt mij gewoon even op (0478 07 05 84).

Extra honden

Dat kan! Alle prijzen die vermeld staan, zijn gebaseerd op 1 hond. Indien je meerdere honden in één sessie wil laten fotograferen wordt er een klein surplus van 20 euro incl. BTW per extra hond aangerekend. Dit kan enkel met honden van hetzelfde gezin. Bij fotoshoot dagen zoals de Portraitshoot!Cookieshoot!Me, My Pet & I, etc. is er een maximum van 1 hond per tijdsblok.

Bijbestellen

Standaard zijn er een aantal afgewerkte foto’s inbegrepen bij in de fotoshoot (zie de tabellen hierboven). Aangezien je de foto’s zelf kiest via de online galerij of de viewing sessie, is er ook de mogelijkheid om foto’s bij te bestellen. Elke extra foto kost 15 euro incl. BTW.

Verplaatsing

In het geval van een sessie buiten in de natuur kiezen we in onderling overleg de locatie. De verplaatsingskosten zijn gratis tot 20 kilometer (heen + terug) te vertrekken vanuit Vosselaar. Vanaf de 20ste kilometer vraag ik 0,35 euro/km. Probeer bij het kiezen van een locatie er voor te zorgen dat je een niet al te drukke omgeving neemt. Een hond kan immers snel afgeleid zijn. Uiteraard kan ik ook enkele plekjes in de buurt van Turnhout aanraden. Op deze plekjes kom ik regelmatig en hiervan weet ik dat het er niet te druk is, én ook dat er leuke settings voor mooie foto’s zijn. Buiten kunnen we zowel geposeerde portretfoto’s als flitsende actiefoto’s nemen.

Achtergronden

In de fotostudio zijn er verschillende achtergrondkleuren aanwezig. Een fotoshoot met verschillende achtergrondkleuren is dus zeker geen probleem! Bij een Studioshoot! Deluxe is er standaard 1 achtergrondwissel (dus in totaal 2 achtergrondkleuren) inbegrepen. Het is echter ook mogelijk om een de achtergrond halverwege de sessie te wisselen bij een Studioshoot!. Dit aan een meerprijs van 20 euro incl. BTW. Je kan de verschillende achtergrondkleuren hier bekijken.