Portfolio

Als professioneel hondenfotograaf met een grote passie voor alles wat met honden te maken heeft, ben ik toegewijd aan het vastleggen van de unieke persoonlijkheden en schoonheid van viervoeters door de lens van mijn camera.

Mijn doel als hondenfotograaf is het creëren van prachtige en tijdloze beelden van honden en andere dieren. Of het nu gaat om een speelse pup of een oudere hond, ik geloof dat elke hond een verhaal te vertellen heeft en uniek is op zichzelf. Ik ben dankbaar dat ik de afgelopen jaren het genoegen gehad om een grote verscheidenheid aan honden vast te mogen leggen.

Je kan me boeken voor zowel studio- als outdoor fotoshoots. Hieronder vind je enkele foto’s uit recente sessies terug. Op die manier krijg je alvast een idee van wat je mag verwachten van een fotoshoot met jouw beste vriend.

Ik hoop alvast dat je geniet van het bekijken van onderstaande foto’s en dat je op die manier mijn stijl beter leert kennen. Heb je zelf leuke ideëen die je niet direct terug kan vinden op deze pagina, of op de “Fotoshoots” pagina? Laat het me zeker weten. Ook als je vragen hebt kan je altijd contact met mij opnemen.

Groetjes,
Peter