Kerstshoot!

Het is weer zover! Ook dit jaar kan de Kerstshoot niet ontbreken! Stuur je vrienden en familie een leuk kerstkaartje met jouw hond op! Dit jaar kan je kiezen uit maar liefst 3 verschillende achtergrondkleuren. Er wordt 1 kleur per sessie voorzien (glühweinrood, kerstboomgroen of sneeuwwit). Om je nog meer keuze te bieden dan de vorige jaren, heb ik het arsenaal pakjes, mutsen en andere accessoires gretig uitgebreid naar meer dan 160 stuks!
 
Bekijk zeker even onderstaand filmpje voor een eerste impressie! https://youtube.com/shorts/Clj_A4Mt5N8?feature=share
 

Hoe gaat het in z’n werk? Tijdens een minisessie van 30 minuten neem ik de leukste kerstfoto’s van je hond. Er kunnen zowel kopfoto’s, als foto’s waar je hond volledig op staat genomen worden. Als je wil, kan je ook samen met je hond op de foto. Nadat de foto’s genomen zijn, worden deze verwerkt. Je kan de geslaagde foto’s maximum 5 werkdagen na de fotoshoot bekijken via een online galerij. Hieruit kies je jouw favoriete foto’s. Op basis van jouw keuze voer ik zorgvuldig de nabewerking uit en bezorg je de afgewerkte foto’s digitaal in hoge kwaliteit. In de prijs van de fotoshoot zijn 3 foto’s inbegrepen. Je kan extra foto’s verkrijgen aan 15 euro (incl. BTW) per foto.

Nota: De verwerking van de foto’s van de Kerstshoot! Pop-Up in Bilzen bij Mandy Doggrooming zal omwille van de kortere termijn tot de feestdagen sneller verlopen. De online keuzegalerij zal ten laatste dinsdag 5 december beschikbaar gesteld worden. 

Ga je graag mee op de foto? Dat kan! Geef het aan bij het “opmerkingen” veld van je inschrijving. Vergeet zeker je favoriete Kerstoutfit niet aan te trekken! Foto’s zijn mogelijk met maximum 3 personen + hond tegelijk.

Wanneer? 

  • 7 oktober (Kapellen)
  • 22 oktober (Tessenderlo)
  • 29 oktober (Arendonk)
  • 5 November (Aalter)
  • 11 November (Gilze, NL)
  • 3 December (Bilzen)

Wat kost het? Slechts 50 euro (incl. BTW) per hond/tijdsblok.

Heb je meerdere honden die je op de foto wil? Je dient een tijdsblok per hond te voorzien. Indien je aansluitende tijdsblokken reserveert kunnen er ook foto’s van beide honden samen genomen worden. Er zijn dan 3 afgewerkte foto’s per hond/tijdsblok inbegrepen.

Locatie?

Op 29 oktober gaat de Kerstshoot! door in mijn studio in Arendonk. De andere 5 dagen is de Pop-Up! fotostudio terug te vinden in de panden van 

Praktisch

Je kan direct een plekje in mijn agenda inboeken. Aansluitend gebeurd de betaling waarna je onmiddellijk een bevestiging per email ontvangt. Je ontvangt dan ook meteen alle nodige informatie betreffende de locatie van de fotoshoot en enkele leuke tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Interesse? Alle sessies verlopen op afspraak. Je inschrijven kan door hieronder op de “Boek nu” knop van jouw locatie te klikken. Controleer goed dat je de juiste locatie boekt. Spreek me gerust aan via Facebook of per email (info@peterengelenhondenfotografie.be) moest je vragen hebben.

Groetjes,

Peter

PS: Breng gerust zelf enkele accessoires mee voor op de foto!

PS2: Er is ook de mogelijkheid om een aantal portretfoto’s zonder kerstattributen te nemen.