Recensies

Benieuwd hoe baasjes die op fotoshoot geweest zijn hun ervaring was?

Alle recensies zijn afkomstig en terug te vinden op mijn Facebook pagina & Google reviews.

Sandra
Geweldige relaxte shoot gehad met onze 7 kooikerhondjes!
Mijn grootste wens was een foto van ons samen met alle honden en dat is méér dan geslaagd ????!
Ellen

Het resultaat van de fotoshoot is gewoon wow!

Pierre & Peggy

Super mooie foto’s!
Scout was volledig op haar gemak, mooie herinneringen gemaakt voor de toekomst!!

Melissa

Bedankt voor de super mooie resultaten van de shoot! Stella voelde zich meteen op haar gemak voor Peter zijn lens. Zeker een aanrader!!

Nancy

Ondanks mijn hyperactieve hond, die volgens mij geen halve minuut bleef zitten, toch prachtige foto’s gemaakt. Ben er zeer blij mee ????

Sarah

Morris is een heel speelse en energieke hond, wat het niet makkelijk maakte om hem ook maar even te laten stilzitten. Peter had heel veel geduld en heeft zoveel mooie foto’s gemaakt dat het een moeilijke keuze werd. Zeker een aanrader!

Lisa

Super mooie foto’s overgehouden aan de shoot. Peter neemt echt voldoende tijd om de hondjes gerust te stellen, wat zich toont in mooie resultaten. De afgewerkte foto’s ook heel snel mogen ontvangen.

Sabine

Wat was het een leuke fotoshoot met onze 9 maanden oude chihuahua Lilly ! Peter is een rustige , geduldige man , zodat Lilly toch de nodige tijd kreeg om aan het hele spannende gebeuren te wennen zodoende hebben we fantastische foto’s van onze kleine lieverd en alles is heel vlot gelopen met afspraken en communicatie , we gaan zeker nog een keertje terug komen ! of 2 of 3 keer ????dankjewel Peter

Jessica

Wij hebben zondag een leuke studioshoot gedaan met onze teckel Miel. Miel mocht rustig de omgeving verkennen voor het echte werk zou starten. Alles verliep naar wens en was zeker voor herhaling vatbaar! De foto’s zijn zó mooi geworden!!! Dank je wel, Peter!

Marijke

Héél erg tevreden!
Fotoshoot buiten met onze 2 windhonden verliep erg vlot, in een aangename sfeer. De resultaten zijn stuk voor stuk pareltjes!
Dank je wel Peter!

Tine

Wizi -die van nature al bang is in een vreemde omgeving- kreeg voldoende tijd om stap voor stap te wennen aan de locatie, het podium, de flits en aan Peter zelf. Hierdoor hadden we een succesvolle fotoshoot met een prachtig resultaat! De communicatie, keuze van foto’s en afwerking gingen heel vlot. Super tevreden!

Jess

Top ervaring. Peter is een rustige professionele man. Kan goed om met de honden. Communicatie is duidelijk en snel. Prachtige foto’s. Heel leuke medewerking op de shoot. AANRADER !

Lauren

Fijne fotoshoot met super mooie foto’s van onze Lou als resultaat! Een echte aanrader!

Kathy

Zeer aangename fotograaf!
Allemaal mooie foto’s
#IKBENFAN

Amber

Het was echt een toffe fotoshoot met prachtige foto’s als resultaat!
Ons Mieke was 15 jaar en ondertussen doof waardoor het een hele klus was, maar dat is vlot verlopen!
Ons Mieke’tje hebben we jammer genoeg moeten inslapen door borstkanker… maar we hebben wel de prachtige foto’s als herinnering dankzij Peter!
Een echte aanrader!

Michele

Leuke fotoshoot gehad met 2 niet zo makkelijke honden. Maar super verlopen ze kregen de tijd om
alles te onderzoeken. Geduldige fotograaf heel belangrijk.

Jeanine

Zeer tof om te doen met je huisdier. Prachtige foto ‘s, moeilijk om uit te kiezen. Zeer Sympathieke fotograaf die de dieren goed aanvoelt. Mijn Frans bulleke was helemaal op haar gemak. Wil in de toekomst nog wel eens een shoot doen in de natuur. Lijkt me ook heel tof. ????

Janthe

Fantastische, super mooie foto’s laten maken bij Peter van onze 2 tollers. Hij weet hoe hij de honden op hun gemak moet stellen en hoe hij hun aandacht kan krijgen, zeer ontspannen sfeer! Zeker een aanrader!!!

Anja

Geweldig ontvangen met mijn onzekere Thor,die niet van vreemden houdt! Effe later konden er zelfs kusjes af voor de fotograaf! Heel erg bedankt voor de prachtige foto’s en de aangename shoot Peter!

Kelly

Leuke fotoshoot gehad van onze 2 hondjes. Alles verliep aangenaam en rustig, de foto’s kregen we binnen de tijd zoals vermeld en de communicatie per mail ging heel vlot.
Wij zijn zeer tevreden!

Shauni

Peter is een enorm aangename en vriendelijke fotograaf. Hij straalt rust uit, wat voor mijn twee honden wel belangrijk was.
Super mooie resultaten van foto’s! Zeker een aanrader om bij hem een shoot te boeken.

Carmen

De hond voelde zich meteen op zijn gemak. Er worden leuke poses voorgesteld, op het einde kregen we zelf de kans om wat ideetjes toe te passen met de nodige attributen die we mee hadden.
Duidelijke communicatie, correcte prijs en een gemakkelijk systeem om achteraf te bestellen.
Fijne ervaring en mooie foto’s voor het leven!

Wendy

Hele mooie shoot gehad. Resultaat was top!