(VOLZET) Portrait­shoot! Pop-Up! Aalter

Op 11 juni 2023 neem ik professionele portretfoto’s van je hond met een zwarte achtergrond. Er worden dan zowel kopfoto’s, als foto’s waar je hond volledig op staat genomen. Als je wil, kan je ook samen met je hond op de foto.

Hoe gaat het in z’n werk?
Tijdens de fotosessie van 30 minuten neem ik de leukste foto’s van je hond. Nadat de foto’s genomen zijn, verwerk ik de foto’s. Dit gebeurd maximum 3 werkdagen na de fotoshoot. Je kiest dan via een online galerij jouw favoriete foto’s. Ik voer vervolgens zorgvuldig de nabewerking uit en bezorg je de afgewerkte foto’s digitaal in hoge kwaliteit. In de prijs van de fotoshoot zijn 3 foto’s inbegrepen. Je kan extra foto’s verkrijgen aan 15 euro (incl. BTW) per foto.

Ga je graag mee op de foto? Dat kan! Geef het aan bij het “opmerkingen” veld van je inschrijving en ik bezorg je nog enkele handige tips om een gepaste outfit te kiezen voor op de foto’s. Foto’s zijn mogelijk met maximum 2 personen + hond tegelijk.

Wanneer?
Zondag 11 juni 2023

Wat kost het?
Slechts 50 euro (incl. BTW) per hond/tijdsblok.

Heb je een 2de hond die je ook op de foto wil?
Indien je aansluitend een tweede tijdslot reserveert, kunnen er ook foto’s van beide honden samen genomen worden. Er zijn dan 6 afgewerkte foto’s in totaal inbegrepen.

Heb je meer dan 2 honden waarmee je langs wil komen?
Stuur me even een berichtje via Facebook of per e-mail (info@peterengelenhondenfotografie.be).

Locatie?
De Pop-Up fotostudio in het pand van Baasjes Mooiste in Aalter.

Praktisch
Je kan direct een plekje in mijn agenda inboeken. Aansluitend gebeurd de betaling waarna je onmiddellijk een bevestiging per email ontvangt. Je ontvangt dan ook meteen alle nodige informatie betreffende de locatie van de fotoshoot en enkele leuke tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Interesse?
Of je klant bent bij Baasjes Mooiste of niet, maakt niet uit! Iedereen kan zich inschrijven! Alle sessies verlopen op afspraak. Je inschrijven kan door hieronder op “Boek nu!” te klikken.

Spreek me gerust aan via Facebook of per email (info@peterengelenhondenfotografie.be) moest je vragen hebben.

Groetjes,
Peter

VOLZET