Portrait­shoot! Pop-Up! Schilde 

Op 4 mei 2024 neem ik de leukste portretfoto’s van je hond met een zwarte of witte achtergrond! Er kunnen dan zowel kopfoto’s, als foto’s waar je hond volledig op staat genomen worden. Als je wil, kan je ook samen met je hond op de foto!

Hoe gaat het in z’n werk?
Tijdens een fotosessie van maximum 30 minuten neem ik foto’s van je hond. Nadat de foto’s genomen zijn, gebeurd de verwerking. Dit neemt maximum 3 werkdagen in beslag. Je kiest via een online galerij jouw favoriete foto’s. Ik voer vervolgens zorgvuldig de nabewerking uit en bezorg je de afgewerkte foto’s digitaal in hoge kwaliteit. In de prijs van de fotoshoot zijn 3 foto’s inbegrepen. Je kan extra foto’s verkrijgen aan 15 euro (incl. BTW) per foto.

Ga je graag mee op de foto?
Dat kan! Probeer dan het dragen van kledij met grote prints of logo’s te vermijden. Foto’s zijn mogelijk met maximum 2 personen + hond tegelijk.

Wanneer?
Zaterdag 4 mei 2024

Wat kost het?
Slechts 50 euro (incl. BTW) per hond/tijdsblok.

Zwart of wit?
Afhankelijk van het tijdstip dat je boekt zal er een zwarte of witte achtergrond beschikbaar zijn. Let dus goed op bij het vastleggen het tijdstip.

Sessies tussen 12.00u en 16.00u zijn met een zwarte achtergrond.

Sessies tussen 16.30u en 20.30u zijn met een witte achtergrond.

Het is omwille van praktische redenen helaas niet mogelijk om hier van af te wijken.

Heb je meerdere honden die je op de foto wil?
Je dient 1 tijdsblok per hond te voorzien. Als je per hond aansluitend een tijdslot reserveert, kunnen er ook foto’s van de honden samen genomen worden. Er zijn dan per hond 3 afgewerkte foto’s inbegrepen.

Locatie?
De Pop-Up fotostudio in de zaal van Den Inslag in Schilde.

Praktisch
Je kan direct een plekje in mijn agenda inboeken. Aansluitend gebeurd de betaling waarna je onmiddellijk een bevestiging per email ontvangt. Je ontvangt dan ook meteen alle nodige informatie betreffende de locatie van de fotoshoot en enkele leuke tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Interesse?
Alle sessies verlopen op afspraak. Je inschrijven kan door hieronder op “Boek nu!” te klikken. Aarzel niet te lang om een sessie vast te leggen. Er zijn slechts 8 plekjes per achtergrondkleur beschikbaar!

Vragen?
Spreek me gerust aan via Facebook of per email (info@peterengelenhondenfotografie.be).

Groetjes,
Peter