Portraitshoot! White (VOLZET)

Op 9 maart 2024 neem ik professionele portretfoto’s van je hond met een witte achtergrond. Er worden dan zowel kopfoto’s, als foto’s waar je hond volledig op staat genomen. Als je wil, kan je ook samen met je hond op de foto.

Hoe gaat het in z’n werk?
Tijdens de fotosessie van 30 minuten neem ik de leukste foto’s van je hond. Nadat de foto’s genomen zijn, verwerk ik de foto’s. Dit gebeurd maximum 3 werkdagen na de fotoshoot. Je kiest dan via een online galerij jouw favoriete foto’s. Ik voer vervolgens zorgvuldig de nabewerking uit en bezorg je de afgewerkte foto’s digitaal in hoge kwaliteit. In de prijs van de fotoshoot zijn 3 foto’s inbegrepen. Je kan extra foto’s verkrijgen aan 15 euro (incl. BTW) per foto.

Ga je graag mee op de foto? Dat kan! Foto’s zijn mogelijk met maximum 2 personen + hond.

Wanneer?
Zaterdag 9 maart 2024

Wat kost het?
Slechts 50 euro (incl. BTW) per hond/tijdsblok.

Heb je meerdere honden die je op de foto wil?
Om genoeg tijd te voorzien, dien je per hond 1 tijdsblok te voorzien. Zo boek je voor bv. 2 honden  2 (aansluitende) tijdsblokken. Er is de mogelijkheid om dan ook foto’s van beide honden samen te laten nemen. Er zijn per hond 3 afgewerkte foto’s inbegrepen in de sessieprijs.

Locatie?
Mijn fotostudio in Arendonk.

Praktisch
Je kan direct een plekje in mijn agenda inboeken. Aansluitend gebeurd de betaling waarna je onmiddellijk een bevestiging per email ontvangt. Je ontvangt dan ook meteen alle nodige informatie betreffende de locatie van de fotoshoot en enkele leuke tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Interesse?
Je inschrijven kan door hieronder op “Boek nu!” te klikken.

Spreek me gerust aan via Facebook of per email (info@peterengelenhondenfotografie.be) moest je vragen hebben.

Groetjes,
Peter