Fotoshoot in de studio

Een fotoshoot in de studio zorgt voor een strakke look met de perfecte belichting! Ga je voor een Studioshoot! of voor één van de thema dagen? Hieronder lees je wat de verschillende mogelijkheden zijn met enkele voorbeelden per mogelijkheid. Verder onderaan de pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de opties per type sessie.

Portraitshoot!

50 euro incl. BTW

Een Portraitshoot! is een mini sessie speciaal voor jouw viervoeter! We nemen de leukste portretfoto’s met een zwarte of gekleurde achtergrond tijdens een fotoshoot van 30 minuten. Inbegrepen bij de sessie zijn 3 zorgvuldig afgewerkte foto’s.

Studioshoot!

99 euro incl. BTW

Bij een Studioshoot! neem ik portretfoto’s van je hond(en) in de fotostudio met een achtergrondkleur naar keuze. Twee kleuren tijdens één sessie? Dit kan!

Heb je graag dat we wat meer tijd voorzien voor de reportage? Gebruik je graag meerdere achtergrondkleuren? Wil je sowieso minstens 10 afgewerkte foto’s? Dan is de Studioshoot! Deluxe zeker iets voor jou.

Studioshoot! Deluxe

189 euro incl. BTW

Puppyshoot!

319 euro incl. BTW

Verwacht je binnenkort een pup? Of misschien heb je er pas één? Ze groeien zo snel, en om hiervan blijvende, visuele en tastbare herinnering te hebben kan je je pup inschrijven voor een Puppyshoot! In plaats van één fotoshoot, plannen we drie fotoshoots in gedurende het eerste levensjaar van je pup. Op die manier worden de momenten waarop ze het hardste veranderen, vereeuwigd. Naast de digitale foto’s die inbegrepen zijn bij de fotoshoots ontvang je ook een foto album van 20cm x 20cm inclusief 15 foto’s van je selectie (t.w.v.79 euro)!